2 kommentarer på “Min adventskalender: Julstämning. Lucka 1.

  1. Så kul det kommer att bli att läsa om dina förberedelser. Jag håller med om att det är roligare att göra själv än att köpa. Men det känns som om jag aldrig får tiden att räcka till ordentligt.

    • Nej, tiden är såklart ett problem. Men egentligen tar det inte så lång tid – förutom struvorna förstås – utan man kan göra något lite varje dag. Mycker sköter sig själv tycker jag. Det är godiset och bakningen som man behöver vara aktiv i hela tiden. Och det är ju så, det man tycker är roligt, det tar man sig tid till! Hade jag känt det som en tvång hade det inte varit lika kul… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s